Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/24204
Title: | Разработка рецептуры майонезной продукции |
Authors: | Чернявская, Д. М. Chernyavskaya, D. M. |
Keywords: | майонезы;соусы;майонезная продукция;пищевые продукты;рецептуры;органолептические характеристики |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Thesis |
Citation: | Чернявская, Д. М. Разработка рецептуры майонезной продукции / Д. М. Чернявская // Национальная экономика Республики Беларусь: проблемы и перспективы развития : материалы VIII Междунар. науч.-практ. конф. студентов (Минск, 15— 16 апр. 2015 г.). — Минск : БГЭУ, 2015. — С. 238-239. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/24204 |
ISBN: | 978-985-564-057-9 |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chernyavskaya_D.M._s._238_239.pdf | 54.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.