Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99718
Titre: Подход к формированию ассортиментной модели специализированных хлебобулочных изделий
Auteur(s): Остальцева, О. Ю.
Локтев, А. В.
Mots-clés: хлебобулочные изделия;ассортимент;потребительский спрос;bakery products;range;consumer demand
Date de publication: 2015
Editeur: Издательский центр БГУ
Language: Русский
Type: Article
Référence bibliographique: Остальцева, О. Ю. Подход к формированию ассортиментной модели специализированных хлебобулочных изделий / О. Ю. Остальцева, А. В. Локтев // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2014» / [редакционная коллегия : В. А. Богуш (председатель) и др.]. — Минск : Издательский центр БГУ, 2015. – С. 303-304.
Résumé: Today the Belarusian food market, the trend of production and sales of specialized food products. However, it should be noted the problem of the ratio of the range of traditional foods and products for special purposes. In this article an approach to the formation of a range of specialty bakery products for the retail network, taking into account the characteristics of the product and development segment.
URI/URL: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99718
ISBN: 978-985-553-310-9
Collection(s) :Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2014"

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Ostaltseva_303_304.pdf250.04 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.