Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99718
Title: Подход к формированию ассортиментной модели специализированных хлебобулочных изделий
Authors: Остальцева, О. Ю.
Локтев, А. В.
Keywords: хлебобулочные изделия;ассортимент;потребительский спрос;bakery products;range;consumer demand
Issue Date: 2015
Publisher: Издательский центр БГУ
Language: Русский
Type: Article
Citation: Остальцева, О. Ю. Подход к формированию ассортиментной модели специализированных хлебобулочных изделий / О. Ю. Остальцева, А. В. Локтев // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2014» / [редакционная коллегия : В. А. Богуш (председатель) и др.]. — Минск : Издательский центр БГУ, 2015. – С. 303-304.
Abstract: Today the Belarusian food market, the trend of production and sales of specialized food products. However, it should be noted the problem of the ratio of the range of traditional foods and products for special purposes. In this article an approach to the formation of a range of specialty bakery products for the retail network, taking into account the characteristics of the product and development segment.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99718
ISBN: 978-985-553-310-9
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2014"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostaltseva_303_304.pdf250.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.