Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99781
Title: Моделирование системы менеджмента безопасности пищевых продуктов
Authors: Синявская, Ю. В.
Панкрутская, Л. И.
Keywords: пищевые продукты;система менеджмента безопасности;качество;безопасность;опасный фактор;принципы НАССР;food products;safety management system
Issue Date: 2013
Publisher: Издательский центр БГУ
Language: Русский
Type: Article
Citation: Синявская, Ю. В. Моделирование системы менеджмента безопасности пищевых продуктов / Ю. В. Синявская, Л. И. Панкрутская // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / [редакционная коллегия : А. И. Жук (председатель) и др.]. — Минск : Издательский центр БГУ, 2013. – С. 441-442.
Abstract: The necessity of introduction of standardized management systems HACCP and ISO 22000 at the enterprise «Gormolzavod № 2» was justified. The research results, the calculation of costs, necessary for the implementation of ISO 22000, the calculation of the efficiency and the model of substantiation of expediency of introduction of food safety management systems were presented.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99781
ISBN: 978-985-553-139-6
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sinyavskaya_441_442.pdf258.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.