Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99781
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСинявская, Ю. В.-
dc.contributor.authorПанкрутская, Л. И.-
dc.date.accessioned2023-10-17T08:36:50Z-
dc.date.available2023-10-17T08:36:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСинявская, Ю. В. Моделирование системы менеджмента безопасности пищевых продуктов / Ю. В. Синявская, Л. И. Панкрутская // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / [редакционная коллегия : А. И. Жук (председатель) и др.]. — Минск : Издательский центр БГУ, 2013. – С. 441-442.ru_RU
dc.identifier.isbn978-985-553-139-6-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99781-
dc.description.abstractThe necessity of introduction of standardized management systems HACCP and ISO 22000 at the enterprise «Gormolzavod № 2» was justified. The research results, the calculation of costs, necessary for the implementation of ISO 22000, the calculation of the efficiency and the model of substantiation of expediency of introduction of food safety management systems were presented.ru_RU
dc.languageРусский-
dc.language.isoru_RUru_RU
dc.publisherИздательский центр БГУru_RU
dc.subjectпищевые продуктыru_RU
dc.subjectсистема менеджмента безопасностиru_RU
dc.subjectкачествоru_RU
dc.subjectбезопасностьru_RU
dc.subjectопасный факторru_RU
dc.subjectпринципы НАССРru_RU
dc.subjectfood productsru_RU
dc.subjectsafety management systemru_RU
dc.titleМоделирование системы менеджмента безопасности пищевых продуктовru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sinyavskaya_441_442.pdf258.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.