Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92172
Title: Economic losses to the public food industry during the coronavirus pandemic
Authors: Gres, Y. R.
Keywords: pandemics;economic consequences;catering;пандемии;экономические последствия;общественное питание
Issue Date: 2021
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Gres, Y. R. Economic losses to the public food industry during the coronavirus pandemic / Y. R. Gres; research supervisor Y. A. Shavruk // Национальная экономика Республики Беларусь: проблемы и перспективы развития : материалы XIV Международной научно-практической конференции студентов, Минск, 14-15 апреля 2021 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет ; [редколлегия: А. А. Быков (председатель) и др.]. – Минск : БГЭУ, 2021. – C. 320-321.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92172
ISBN: 978-985-564-361-7
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gres_Y.R._p_320-321.pdf569.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.