Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92172
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Gres, Y. R. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T14:16:01Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T14:16:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Gres, Y. R. Economic losses to the public food industry during the coronavirus pandemic / Y. R. Gres; research supervisor Y. A. Shavruk // Национальная экономика Республики Беларусь: проблемы и перспективы развития : материалы XIV Международной научно-практической конференции студентов, Минск, 14-15 апреля 2021 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет ; [редколлегия: А. А. Быков (председатель) и др.]. – Минск : БГЭУ, 2021. – C. 320-321. | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-985-564-361-7 | - |
dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92172 | - |
dc.language | Английский | - |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Белорусский государственный экономический университет | ru_RU |
dc.subject | pandemics | ru_RU |
dc.subject | economic consequences | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.subject | пандемии | ru_RU |
dc.subject | экономические последствия | ru_RU |
dc.subject | общественное питание | ru_RU |
dc.title | Economic losses to the public food industry during the coronavirus pandemic | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gres_Y.R._p_320-321.pdf | 569.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.