Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGres, Y. R.-
dc.date.accessioned2022-01-21T14:16:01Z-
dc.date.available2022-01-21T14:16:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationGres, Y. R. Economic losses to the public food industry during the coronavirus pandemic / Y. R. Gres; research supervisor Y. A. Shavruk // Национальная экономика Республики Беларусь: проблемы и перспективы развития : материалы XIV Международной научно-практической конференции студентов, Минск, 14-15 апреля 2021 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет ; [редколлегия: А. А. Быков (председатель) и др.]. – Минск : БГЭУ, 2021. – C. 320-321.ru_RU
dc.identifier.isbn978-985-564-361-7-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92172-
dc.languageАнглийский-
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherБелорусский государственный экономический университетru_RU
dc.subjectpandemicsru_RU
dc.subjecteconomic consequencesru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.subjectпандемииru_RU
dc.subjectэкономические последствияru_RU
dc.subjectобщественное питаниеru_RU
dc.titleEconomic losses to the public food industry during the coronavirus pandemicru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gres_Y.R._p_320-321.pdf569.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.