Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/73891
Title: Стратегии развития общественного питания Республики Беларусь
Other Titles: Strategies for the development of the public catering of the Republic of Belarus
Authors: Стасюкевич, С. В.
Уриш, И. В.
Keywords: стратегическое управление;стратегия развития;общественное питание;конкурентные преимущества;strategic management;public catering
Issue Date: 2018
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Type: Article
Citation: Стаюкевич, С. В. Стратегии развития общественного питания Республики Беларусь / С. В. Стасюкевич, И. В. Уриш // Научные труды Белорусского государственного экономического университета / М-во образования Респ. Беларусь, Белорусский гос. экон. ун-т ; [редкол.: В. Н. Шимов (гл. ред.) и др.]. - Минск : БГЭУ, 2018. — Вып. 11. - С. 426-434.
Abstract: Определены стратегические цели и задачи развития общественного питания Республики Беларусь, раскрыты инструменты их реализации. Особое внимание уделено разработке стратегий развития организаций общественного питания, направленных на максимально полное удовлетворение потребностей различных сегментов рынка.
Defines the strategic goals and tasks of the public catering development in the Republic of Belarus, and the tools for their implementation are disclosed. Particular attention is paid to the development of strategies for the development of public catering facilities aimed at the fullest satisfaction of the needs of different segments of the market.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/73891
ISBN: 978-985-564-215-3
Appears in Collections:_Научные труды БГЭУ, 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stasyukevich_S.V..pdf190.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.