Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/73809
Title: | Методические аспекты продвижения инновационных продуктов питания |
Other Titles: | Metodical aspects of promotion of innovative food ptoducts |
Authors: | Короленок, Г. А. Остальцева, О. Ю. |
Keywords: | инновационный продукт питания;коммуникационная политика;продовольственный рынок;innovative food product;food market |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Короленок, Г. А. Методические аспекты продвижения инновационных продуктов питания / Г. А. Короленок, О. Ю. Остальцева // Научные труды Белорусского государственного экономического университета / М-во образования Респ. Беларусь, Белорусский гос. экон. ун-т ; [редкол.: В. Н. Шимов (гл. ред.) и др.]. - Минск : БГЭУ, 2018. — Вып. 11. - С. 241-248. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/73809 |
ISBN: | 978-985-564-215-3 |
Appears in Collections: | _Научные труды БГЭУ, 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Korolenok_G._A..pdf | 181.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.