Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72278
Title: Innovation implementation and its efficiency in the restaurant business
Authors: Зажоркина, Ю. Е.
Литвинова, Н. А.
Алдохина, Н. А.
Keywords: restaurant business;innovation implementation;innovative projects;innovation;ресторанный бизнес;инновации
Issue Date: 2017
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
metadata.dc.language: Английский
Type: Article
Citation: Innovation implementation and its efficiency in the restaurant business / Ю. Е. Зажоркина, Н. А. Литвинова, Н. А. Алдохина // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы Международной научно-практической конференции студентов и молодых ученых, Минск, 2-3 марта 2017 года / [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2017. - С. 341-342.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72278
ISBN: 978-985-564-164-4
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zazhorkina_Yu.E._S._341_342.pdf151.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.