Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/65268| Title: | Кулинарная индустрия: требования сегодняшнего дня |
| Authors: | Боровская, Е. А. |
| Keywords: | кулинарная индустрия;кулинария;общественное питание;culinary industry |
| Issue Date: | 2004 |
| Language: | Русский |
| Type: | Thesis |
| Citation: | Боровская, Е. А. Кулинарная индустрия: требования сегодняшнего дня / Е. А. Боровская // Теория и практика менеджмента и маркетинга : тезисы докладов V международной научно-практической конференции (Минск, 28-29 мая 2004 г.) / под общ. ред. И. Л. Акулича. - Минск : Мэджик Бук, 2004. - C. 32-33. |
| URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/65268 |
| ISBN: | 985-6544-49-1 |
| Appears in Collections: | 2004 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Borovskaya_E._A._s._32_33.pdf | 604.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
