Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/62892| Title: | Воздействие потребительских предпочтений на развитие ресторанного бизнеса | 
| Other Titles: | Impact of consumer preferences on the development of the restaurant business | 
| Authors: | Валевич, Р. П. Белова, С. О. Valevich, R. P. Belova, S. O. | 
| Keywords: | потребительские предпочтения;спрос;общественное питание;ресторанный бизнес;ассортимент;услуги;инновации;конкурентоспособность;конкурентные преимущества;consumer preferences;catering;competitiveness;restaurant business | 
| Issue Date: | 2016 | 
| Publisher: | Белорусский государственный экономический университет | 
| Language: | Русский | 
| Type: | Article | 
| Citation: | Валевич, Р. П. Воздействие потребительских предпочтений на развитие ресторанного бизнеса / Р. П. Валевич, С. О. Белова // Научные труды Белорусского государственного экономического университета / М-во образования Респ. Беларусь, Белорусский гос. экон. ун-т ; [редкол.: В. Н. Шимов (гл. ред.) и др.]. - Минск : БГЭУ, 2016. — Вып. 9. - С. 61-66. | 
| Abstract: | В статье обосновываются необходимость и пути развития современного ресторанного бизнеса и повышения его конкурентоспособности за счет углубленного изучения предъявляемых и формируемых предпочтений. The article substantiates the necessity and ways of the development and increase of the competitiveness of modern restaurant business through in-depth study of presenting and formed preferences. | 
| URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/62892 | 
| ISBN: | 978-958-564-084-5 | 
| Appears in Collections: | _Научные труды БГЭУ, 2016 | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Valevich._61_66.pdf | 143.84 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
 
       
        