Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107207
Title: Methods of increasing competitiveness in Belarussian restaurant business
Other Titles: Методы повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе Беларуси
Authors: Gerasimova, E.
Герасимова, Е. К.
Keywords: competitiveness of restaurants;конкурентоспособность ресторанов;restaurant industry;ресторанная индустрия
Issue Date: 2025
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Gerasimova, E. Methods of increasing competitiveness in Belarussian restaurant business / E. Gerasimova; науч. рук. К. А. Белова // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы XIV Международной студенческой научно-практической конференции на иностранных языках, Минск, 28 ноября 2024 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет ; [редакционная коллегия: Ю. А. Шаврук (председатель) и др.]. – Минск : БГЭУ, 2025. – С. 177-178.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107207
ISBN: 978-985-564-519-2
Appears in Collections:2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gerasimova_177_178.pdf165.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.