Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107207
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGerasimova, E.-
dc.contributor.authorГерасимова, Е. К.-
dc.date.accessioned2025-05-07T10:42:41Z-
dc.date.available2025-05-07T10:42:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationGerasimova, E. Methods of increasing competitiveness in Belarussian restaurant business / E. Gerasimova; науч. рук. К. А. Белова // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы XIV Международной студенческой научно-практической конференции на иностранных языках, Минск, 28 ноября 2024 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет ; [редакционная коллегия: Ю. А. Шаврук (председатель) и др.]. – Минск : БГЭУ, 2025. – С. 177-178.ru_RU
dc.identifier.isbn978-985-564-519-2-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107207-
dc.languageАнглийский-
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherБелорусский государственный экономический университетru_RU
dc.subjectcompetitiveness of restaurantsru_RU
dc.subjectконкурентоспособность ресторановru_RU
dc.subjectrestaurant industryru_RU
dc.subjectресторанная индустрияru_RU
dc.titleMethods of increasing competitiveness in Belarussian restaurant businessru_RU
dc.title.alternativeМетоды повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе Беларусиru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gerasimova_177_178.pdf165.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.