Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92919
Title: To the problem of restaurant business organization
Other Titles: Проблемы организации ресторанного бизнеса
Authors: Mikhailau, K.
Halubtsou, I.
Михайлов, К. М.
Голубцов, И. В.
Keywords: ресторанный бизнес;организация бизнеса;catering business
Issue Date: 2022
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Mikhailau, K. To the problem of restaurant business organization / K. Mikhailau, I. Halubtsou; науч. рук. Е. О. Миронова // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы XI Международной студенческой научно-практической конференции на иностранных языках, Минск, 26 ноября 2021 г. / [редкол.: Ю. А. Шаврук (пред.) и др.] ; Министерство образования Республики Беларусь, УО "Белорусский государственный экономический университет". — Минск : БГЭУ, 2022. — С. 144.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/92919
ISBN: 978-985-564-363-1
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mikhailau 144.pdf363.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.