Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/91670
Title: | Учет потерь сырья и товаров в организациях общественного питания |
Authors: | Козырев, С. Н. |
Keywords: | предприятия общественного питания;товары;сырье;учет потерь;товарные потери;catering establishments;products;loss accounting |
Issue Date: | 2004 |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Козырев, С. Учет потерь сырья и товаров в организациях общественного питания / С. Козырев // Финансы, учет, аудит. - 2004. - № 8. - С. 45-50. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/91670 |
Appears in Collections: | 2004, № 8 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kozyrev_45_50.pdf | 257.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.