Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/91670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозырев, С. Н.-
dc.date.accessioned2021-12-29T13:01:32Z-
dc.date.available2021-12-29T13:01:32Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationКозырев, С. Учет потерь сырья и товаров в организациях общественного питания / С. Козырев // Финансы, учет, аудит. - 2004. - № 8. - С. 45-50.ru_RU
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/91670-
dc.languageРусский-
dc.language.isoru_RUru_RU
dc.subjectпредприятия общественного питанияru_RU
dc.subjectтоварыru_RU
dc.subjectсырьеru_RU
dc.subjectучет потерьru_RU
dc.subjectтоварные потериru_RU
dc.subjectcatering establishmentsru_RU
dc.subjectproductsru_RU
dc.subjectloss accountingru_RU
dc.titleУчет потерь сырья и товаров в организациях общественного питанияru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:2004, № 8

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kozyrev_45_50.pdf257.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.