Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/83765
Title: | Товароведно-экспертная оценка качества меда натурального |
Other Titles: | Commodity Science and Expert Estimation of Natural Honey |
Authors: | Сергейчик, С. А. Sergeychik, S. A. |
Keywords: | мед натуральный;качество меда;экспертиза;сенсорные показатели;физико-химические показатели;natural honey;quality of honey;expertise |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Сергейчик, С. А. Товароведно-экспертная оценка качества меда натурального / С. А. Сергейчик // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2019. - № 6 (137) - С. 55-63. |
Abstract: | Дана оценка качества десяти образцов меда натурального. Установлено, что лучшими органолептическими и физико-химическими показателями качества характеризуются образцы меда натурального: № 1 — цветочное разнотравье, № 2 — гречишный, № 3 — «Дедушкина пасека», № 4 — цветочный. The estimation of quality of ten samples of natural honey is given. It is found that the best organoleptic and physicochemical indicators of quality are possessed by the following samples of natural honey: № 1 — poly-floral, № 2 — buckwheat, № 3 — «Grandfather’s Apiary», № 4 — floral. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/83765 |
ISSN: | 1026-3578 |
Appears in Collections: | 2019, № 6 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sergeychik_55_63.pdf | 203.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.