Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/83765
Title: Товароведно-экспертная оценка качества меда натурального
Other Titles: Commodity Science and Expert Estimation of Natural Honey
Authors: Сергейчик, С. А.
Sergeychik, S. A.
Keywords: мед натуральный;качество меда;экспертиза;сенсорные показатели;физико-химические показатели;natural honey;quality of honey;expertise
Issue Date: 2019
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Type: Article
Citation: Сергейчик, С. А. Товароведно-экспертная оценка качества меда натурального / С. А. Сергейчик // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2019. - № 6 (137) - С. 55-63.
Abstract: Дана оценка качества десяти образцов меда натурального. Установлено, что лучшими органолептическими и физико-химическими показателями качества характеризуются образцы меда натурального: № 1 — цветочное разнотравье, № 2 — гречишный, № 3 — «Дедушкина пасека», № 4 — цветочный.
The estimation of quality of ten samples of natural honey is given. It is found that the best organoleptic and physicochemical indicators of quality are possessed by the following samples of natural honey: № 1 — poly-floral, № 2 — buckwheat, № 3 — «Grandfather’s Apiary», № 4 — floral.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/83765
ISSN: 1026-3578
Appears in Collections:2019, № 6

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sergeychik_55_63.pdf203.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.