Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72043
Title: Innovation implementation and its efficiency in the restaurant business
Authors: Kudina, Y. D.
Aldokhina, N. A.
Keywords: restaurant business;catering establishments play;innovation;ресторанный бизнес
Issue Date: 2017
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Kudina, Y. D. Innovation implementation and its efficiency in the restaurant business / Y. D. Kudina, N. A. Aldokhina // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы Международной научно-практической конференции студентов и молодых ученых, Минск, 2-3 марта 2017 года / [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2017. - С. 353-354.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72043
ISBN: 978-985-564-164-4
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Y.D._Kudlna,_N.A._Aldokhlna.pdf274.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.