Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72037
Title: | lmplementation efficiency of innovations in restaurant business |
Authors: | Savitsky, V. A. Klimuk, Е. V. |
Keywords: | public catering;innovative technologies;restaurant business;ресторанный бизнес |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Английский |
Type: | Article |
Citation: | Savitsky, V. A. lmplementation efficiency of innovations in restaurant business / V. A. Savitsky; research supervisor Е. V. Klimuk // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы Международной научно-практической конференции студентов и молодых ученых, Минск, 2-3 марта 2017 года / [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2017. - С. 378-379. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/72037 |
ISBN: | 978-985-564-164-4 |
Appears in Collections: | 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V.A._Savitsky.pdf | 276.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.