Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107206
Title: Peculiarities of running a restaurant business in Muslim countries
Other Titles: Особенности ведения ресторанного бизнеса в мусульманских странах
Authors: Volohova, A. I.
Guryanov, A. K.
Волохова, А. И.
Гурьянов, А. К.
Keywords: culinary traditions;halal;кулинарные традиции;халяльные блюда
Issue Date: 2025
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Volohova, A. I. Peculiarities of running a restaurant business in Muslim countries / A.I. Volohova, A.K. Guryanov; науч. рук. К. А. Белова // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы XIV Международной студенческой научно-практической конференции на иностранных языках, Минск, 28 ноября 2024 г. / Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет ; [редакционная коллегия: Ю. А. Шаврук (председатель) и др.]. – Минск : БГЭУ, 2025. – С. 176-177.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/107206
ISBN: 978-985-564-519-2
Appears in Collections:2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Volokhova_176_177.pdf181.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.