Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/100767
Title: Development of the restaurant business in the context of globalization
Authors: Таянко, А. С.
Keywords: catering industry;catering business;restaurant services;сфера общественного питания;ресторанный бизнес;ресторанные услуги
Issue Date: 2023
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Таянко, А. С. Development of the restaurant business in the context of globalization / А. С. Таянко; науч. рук. Л. С. Шуплякова // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы VII Международной научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, Минск, 1-2 декабря 2022 года / [редакционная коллегия: Г. А. Короленок (председатель) и др.] ; Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет. — Минск : БГЭУ, 2023. — С. 788-789.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/100767
ISBN: 978-985-564-441-6
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tayanko_788_789.pdf299.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.