Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99836
Titel: Формирование конкурентных позиций предприятия на рынке мяса птицы (на примере ОАО «Витебская бройлерная птицефабрика»)
Autoren: Веренич, В. А.
Stichwörter: птицефабрики;мясо птицы;рынок мяса птицы;конкурентоспособность предприятия;poultry market;enterprise competitiveness
Erscheinungsdatum: 2010
Herausgeber: Издательский центр БГУ
Language: Русский
Type: Article
Zitierform: Веренич, В. А. Формирование конкурентных позиций предприятия на рынке мяса птицы (на примере ОАО «Витебская бройлерная птицефабрика») / В. А. Веренич // Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь «НИРС 2009» / [редакционная коллегия : А. И. Жук (председатель) и др.]. — Минск : Издательский центр БГУ, 2010. – С. 364-365.
Zusammenfassung: The factors that shape the competitive advantages of companies in the poultry market and methods of their evaluation, the comparative assessment of the underlying businesses and other poultry farms of the republic, and substantiates its strategic direction for future development, identified reserves to reduce production costs and measures to implementatio uncovered in the thesis. Basic drawbacks in the management system of the economic group and poultry-production subcomplex of the country are revealed as a whole. Conducted multiple calculations most effective ways of processing and marketing of poultry in view of how cutting carcasses and depth of processing by the criterion of profit maximization.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99836
ISBN: 978-985-476-881-6
Enthalten in den Sammlungen:Сборник научных работ студентов высших учебных заведений Республики Беларусь "НИРС 2009"

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Verenech_364_365.pdf329.2 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.