Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9829| Title: | Совершенствование методики аналитического учета затрат в организациях мясной отрасли промышленности |
| Other Titles: | Improving the methods of analytical cost accounting organizations meat industries |
| Authors: | Сударева, О. О. Sudareva, O. O. |
| Keywords: | организации мясной отрасли;учет затрат;мясная отрасль промышленности;аналитический учет затрат;белорусская промышленность |
| Issue Date: | 2013 |
| Language: | Русский |
| Type: | Article |
| Citation: | Сударева, О. О. Совершенствование методики аналитического учета затрат в организациях мясной отрасли промышленности / О. О. Сударева // Бухгалтерский учет и анализ. - 2013. - N 12. - С. 20-26. |
| Abstract: | Содержатся рекомендации по совершенствованию аналитического учета затрат с учетом особенностей организаций мясной отрасли промышленности. Рассмотрена методика бухгалтерского учета прямых и косвенных затрат с использованием рекомендуемых нами счетов аналитического учета. The article contains recommendations for improving the analytical cost accounting allowing for the meat industry organizations. The method of accounting of direct and indirect costs using our recommended analytical accounting bills. |
| URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9829 |
| Appears in Collections: | 2013, № 12 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Sudareva_20_26.pdf | 423.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
