Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9722| Título : | Совершенствование методики анализа материальных затрат мясожирового производства в системе экономического управления организаций мясной отрасли промышленности Improvement of methods of analysis of material costs of abattoir production in system of economic management of the organizations of the meat industry |
| Autor : | Сударева, О. О. Sudareva, O. O. |
| Palabras clave : | материальные затраты;анализ материальных затрат;мясная отрасль промышленности;мясожировое производство |
| Fecha de publicación : | 2014 |
| Language: | Русский |
| Citación : | Сударева, О. О. Совершенствование методики анализа материальных затрат мясожирового производства в системе экономического управления организаций мясной отрасли промышленности / О. О. Сударева // Бухгалтерский учет и анализ. - 2014. - № 9. - С. 9-18. |
| Resumen : | Содержится разработанная специфическая структурно-логическая факторная модель анализа материальных затрат мясожирового производства. Article contains developed specific structural and logical factorial model of the analysis of material costs of abattoir production. In the constructed factorial model of cost analysis a number of elements (factors) of various order which are in functional communication with a productive indicator, and also a number of indirect factors is allocated. The system of necessary analytical indicators and algorithms of calculation of influence of factors is developed for calculation of influence of factors on a cost amount. |
| URI : | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9722 |
| Aparece en las colecciones: | 2014, № 9 |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| BUA_2014_9_Sudareva_9-17.pdf | 554.41 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
