Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9722
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorСударева, О. О.ru_RU
dc.contributor.authorSudareva, O. O.en
dc.date.accessioned2014-12-18T13:42:22Zru_RU
dc.date.accessioned2015-04-28T18:33:59Zru_RU
dc.date.accessioned2015-06-05T08:37:40Z-
dc.date.available2014-12-18T13:42:22Zru_RU
dc.date.available2015-04-28T18:33:59Zru_RU
dc.date.available2015-06-05T08:37:40Z-
dc.date.issued2014ru_RU
dc.identifier.citationСударева, О. О. Совершенствование методики анализа материальных затрат мясожирового производства в системе экономического управления организаций мясной отрасли промышленности / О. О. Сударева // Бухгалтерский учет и анализ. - 2014. - № 9. - С. 9-18.ru_RU
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9722ru_RU
dc.description.abstractСодержится разработанная специфическая структурно-логическая факторная модель анализа материальных затрат мясожирового производства.ru_RU
dc.description.abstractArticle contains developed specific structural and logical factorial model of the analysis of material costs of abattoir production. In the constructed factorial model of cost analysis a number of elements (factors) of various order which are in functional communication with a productive indicator, and also a number of indirect factors is allocated. The system of necessary analytical indicators and algorithms of calculation of influence of factors is developed for calculation of influence of factors on a cost amount.en
dc.languageРусскийru_RU
dc.subjectматериальные затратыru_RU
dc.subjectанализ материальных затратru_RU
dc.subjectмясная отрасль промышленностиru_RU
dc.subjectмясожировое производствоru_RU
dc.titleСовершенствование методики анализа материальных затрат мясожирового производства в системе экономического управления организаций мясной отрасли промышленностиru_RU
dc.titleImprovement of methods of analysis of material costs of abattoir production in system of economic management of the organizations of the meat industryen
Enthalten in den Sammlungen:2014, № 9

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
BUA_2014_9_Sudareva_9-17.pdf554.41 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.