Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9722| Title: | Совершенствование методики анализа материальных затрат мясожирового производства в системе экономического управления организаций мясной отрасли промышленности Improvement of methods of analysis of material costs of abattoir production in system of economic management of the organizations of the meat industry |
| Authors: | Сударева, О. О. Sudareva, O. O. |
| Keywords: | материальные затраты;анализ материальных затрат;мясная отрасль промышленности;мясожировое производство |
| Issue Date: | 2014 |
| Language: | Русский |
| Citation: | Сударева, О. О. Совершенствование методики анализа материальных затрат мясожирового производства в системе экономического управления организаций мясной отрасли промышленности / О. О. Сударева // Бухгалтерский учет и анализ. - 2014. - № 9. - С. 9-18. |
| Abstract: | Содержится разработанная специфическая структурно-логическая факторная модель анализа материальных затрат мясожирового производства. Article contains developed specific structural and logical factorial model of the analysis of material costs of abattoir production. In the constructed factorial model of cost analysis a number of elements (factors) of various order which are in functional communication with a productive indicator, and also a number of indirect factors is allocated. The system of necessary analytical indicators and algorithms of calculation of influence of factors is developed for calculation of influence of factors on a cost amount. |
| URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/9722 |
| Appears in Collections: | 2014, № 9 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| BUA_2014_9_Sudareva_9-17.pdf | 554.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
