Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/88460
Title: | Направления цифровизации ресторанного бизнеса |
Other Titles: | Directions for the digitalization of restaurant business |
Authors: | Стасюкевич, С. В. Stasiukevich, S. |
Keywords: | ресторанный бизнес;информационные технологии;цифровизация;автоматизация;цифровая трансформация;риски;catering business;digitalization |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Стасюкевич, С. В. Направления цифровизации ресторанного бизнеса / С. В. Стасюкевич // Научные труды Белорусского государственного экономического университета. Вып. 14 / [редкол.: В. Ю. Шутилин (гл. ред.) и др.] ; Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет. - Минск : БГЭУ, 2021. - С. 442-448. |
Abstract: | Сформулированы основные отличия понятий автоматизации и цифровизации, определены основные направления цифровизации ресторанного бизнеса в Республике Беларусь и за рубежом, предложен авторский подход к их классификации, обоснована его значимость для обеспечения конкурентоспособности субъектов общественного питания, рассмотрены положительные и отрицательные стороны цифровизации. The article formulates the main differences between the concepts of automation and digitalization, defines the main directions of digitalization of the restaurant business in the Republic of Belarus and abroad, proposes the author’s approach to their classification, substantiates its importance for ensuring the competitiveness of public catering entities, the positive and negative sides of digitalization are considered. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/88460 |
ISBN: | 978-985-564-338-9 |
Appears in Collections: | _Научные труды БГЭУ, 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stasyukevich_442_448.pdf | 184.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.