Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/87794
Title: | Особенности брендинга в кондитерской отрасли |
Authors: | Черник, Н. Ю. Забаронок, А. В. |
Keywords: | кондитерская отрасль;брендинг;ассортимент продукции;торговая марка;confectionery industry;branding;product range |
Issue Date: | 2004 |
Language: | Русский |
Type: | Thesis |
Citation: | Черник, Н. Ю. Особенности брендинга в кондитерской отрасли / Н. Ю. Черник, А. В. Забаронок // Теория и практика менеджмента и маркетинга : тезисы докладов V международной научно-практической конференции (Минск, 28-29 мая 2004 г.) / под общ. ред. И. Л. Акулича. - Минск : Мэджик Бук, 2004. - C. 284. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/87794 |
ISBN: | 985-6544-49-1 |
Appears in Collections: | 2004 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chernik_str.284.pdf | 68.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.