Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/84198
Title: | Архитектоника форматирования smart-маркетинга |
Other Titles: | Architectonics of smart-marketing formation |
Authors: | Жудро, Н. В. Жудро, М. К. Zhudro, N. Zhudro, M. |
Keywords: | smart-экономика;институциональные вызовы;архитектоника;smart-маркетинг;architectonics |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Жудро, Н. В. Архитектоника форматирования smart-маркетинга / Н. В. Жудро, М. К. Жудро // Научные труды Белорусского государственного экономического университета. Вып. 13 / [редкол.: В.Ю. Шутилин (гл. ред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2020. - С. 242-249. |
Abstract: | В статье рассматриваются этапы развития маркетинга и методологические проблемы экономического обоснования архитектоники форматирования smart-маркетинга. Авторами обоснована методологическая необходимость модернизации традиционного маркетинга и сформулирован алгоритм разработки комплексного использования инструментов smart-маркетинга на основе преодоления методологии дуализма бизнес-коммуникаций «продавца и покупателя». The article discusses the stages of marketing development and methodological problems of economic justification of smart marketing formatting architectonics. The authors substantiated the methodological need for modernization of traditional marketing and formulated an algorithm for the development of the integrated use of smart marketing tools based on overcoming the methodology of dualism of business communications «seller and buyer». |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/84198 |
ISBN: | 978-985-564-292-4 |
Appears in Collections: | _Научные труды БГЭУ, 2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zhudro_N._242_249.pdf | 172.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.