Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/83429
Title: | Развитие ресторанного бизнеса |
Other Titles: | Restaurant Business Development |
Authors: | Гуторова, И. И. Gutorova, I. I. |
Keywords: | индустрия гостеприимства;ресторанный бизнес;рестораны;франчайзинг;hospitality industry;catering business |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Гуторова, И. И. Развитие ресторанного бизнеса / И. И. Гуторова // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2019. - № 3 (134). - С. 78-86. |
Abstract: | Анализируется мировой опыт развития ресторанного бизнеса на примере США, стран Западной Европы, Китая, России. Определены основные тенденции развития ресторанного бизнеса и обозначены перспективы его развития как составляющей индустрии гостеприимства. The article analyzes the world experience of restaurant business development based on the example of the USA, Western Europe, China, Russia. The main trends in the development of the restaurant business are identified, and the prospects for its development as a constituent of the hospitality industry are outlined. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/83429 |
ISSN: | 1026-3578 |
Appears in Collections: | 2019, № 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gutorova_78_86.pdf | 273.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.