Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/76757
Title: | Товароведно-экспертная оценка продукции в пивоваренной промышленности |
Other Titles: | Commodity Science and Expert Evaluation of Beer Products |
Authors: | Сергейчик, С. А. Sergeychik, S. A. |
Keywords: | темное пиво;оценка качества;органолептические показатели;физико-химические показатели;dark beer;quality contro |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Сергейчик, С. А. Товароведно-экспертная оценка продукции в пивоваренной промышленности / С. А. Сергейчик // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2017. - № 6. - С. 69-75. |
Abstract: | Анализируется история пивоваренной промышленности Беларуси. Дана оценка качества одиннадцати образцов темного пива. Установлено, что лучшими органолептическими и физико-химическими показателями качества характеризуется темное пиво Zlaty Bazant «Cerne» и «Вечер в Брюгге». The history of Belarus brewing industry is analyzed. The quality of eleven samples of dark beer is evaluated. It is established that the best organoleptic and physico-chemical quality indicators are characteristic of dark beer «Zlaty Bazant “Cerne”» and «Evening in Bruges». |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/76757 |
ISSN: | 1026-3578 |
Appears in Collections: | 2017, № 6 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sergeychik_S.A._69_75.pdf | 206.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.