Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/76721
Title: Efficiency of innovation in the restaurant industry
Authors: Бородич, Д. В.
Keywords: restaurant industry;innovations;healthy food;mobile establishments;online sales;инновации;ресторанный бизнес;здоровое питание
Issue Date: 2018
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Бородич, Д. В. Efficiency of innovation in the restaurant industry / Д. В. Бородич; науч. рук. Ю. А. Шаврук // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы II Международной научно-практической конференции студентов и молодых ученых, г. Минск, 1-2 марта 2018 г. / [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2018. - С. 460-461.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/76721
ISBN: 978-985-564-232-0
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Borodich_D.V._S._460_461.pdf55.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.