Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/27983| Title: | Amaranth as a potential raw material for food-processing industry |
| Authors: | Болтуть, Г. С. |
| Keywords: | agricultural;food-processing industry;amaranth |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
| Language: | Английский |
| Type: | Thesis |
| Citation: | Болтуть, Г. С. Amaranth as a potential raw material for food-processing industry / Г. С. Болтуть // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы IV Международной студенческой научно-практической конференции на иностранных языках, Минск, 27 ноября 2014 г. / [редкол.: Н.А. Новик (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т". - Минск : БГЭУ, 2015. - С. 67-68. |
| URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/27983 |
| ISBN: | 978-985-484-995-9 |
| Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Boltut_G._S..pdf | 606.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
