Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/27983
Title: Amaranth as a potential raw material for food-processing industry
Authors: Болтуть, Г. С.
Keywords: agricultural;food-processing industry;amaranth
Issue Date: 2015
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Thesis
Citation: Болтуть, Г. С. Amaranth as a potential raw material for food-processing industry / Г. С. Болтуть // Мир в XXI веке: экономические, политические и социокультурные аспекты : материалы IV Международной студенческой научно-практической конференции на иностранных языках, Минск, 27 ноября 2014 г. / [редкол.: Н.А. Новик (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т". - Минск : БГЭУ, 2015. - С. 67-68.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/27983
ISBN: 978-985-484-995-9
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boltut_G._S..pdf606.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.