Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/18407
Title: | Knowledge-based competitive advantage and its potential in a case of Latvian food manufacturers |
Authors: | Lapa, I. |
Keywords: | пищевое производство;конкурентоспособность;конкуренция;экономика Латвии |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Английский |
Citation: | Lapa, I. Knowledge-based competitive advantage and its potential in a case of Latvian food manufacturers / I. Lapa // Менеджмент и маркетинг: опыт и проблемы : сборник научных трудов / Белорус. гос. экон. ун-т [и др. ; под общ. ред. И.Л. Акулича]. - Минск : Рэйплац, 2009. - С. 4-10. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/18407 |
ISBN: | 978-985-90065-9-3 |
Appears in Collections: | Менеджмент и маркетинг: опыт и проблемы, 2009 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lapa_I_str_4_10.pdf | 516.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.