Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1283
Title: Продовольственный комплекс и его составляющие
Authors: Лещиловский, П. В.
Лещиловская, М. П.
Keywords: безопасность продовольствия;продовольственное обеспечение;структура продовольственного комплекса
Issue Date: 2013
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Citation: Лещиловский, П. В. Продовольственный комплекс и его составляющие / П. В. Лещиловский, М. П. Лещиловская // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2013. - № 3. - С. 73-79.
Abstract: Результаты анализа конкурентоспособности предприятий АПК представлены с определением элементов хозяйственного риска, влияющих на выработку преимуществ конкурентов. Производственный потенциал предприятий оценивается на основе построения ресурсной корреляционно-регрессионной модели. Для каждого из анализируемых предприятий определена зона риска хозяйственной деятельности.
Analysis results of competitiveness of the agro-industrial complex enterprises are presented including identification of the economic risk elements influencing the development of competitors' advantages. The industrial potential of enterprises is estimated based on making a correlation-regression model. For each of the analyzed enterprises the risk zone of their economic activities is found.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1283
Appears in Collections:2013, № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Leschilovskiy P. Prodovolstvennyy kompleks i ego sostavlyayuschie.pdf467.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.