Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1283
Title: | Продовольственный комплекс и его составляющие |
Authors: | Лещиловский, П. В. Лещиловская, М. П. |
Keywords: | безопасность продовольствия;продовольственное обеспечение;структура продовольственного комплекса |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Citation: | Лещиловский, П. В. Продовольственный комплекс и его составляющие / П. В. Лещиловский, М. П. Лещиловская // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2013. - № 3. - С. 73-79. |
Abstract: | Результаты анализа конкурентоспособности предприятий АПК представлены с определением элементов хозяйственного риска, влияющих на выработку преимуществ конкурентов. Производственный потенциал предприятий оценивается на основе построения ресурсной корреляционно-регрессионной модели. Для каждого из анализируемых предприятий определена зона риска хозяйственной деятельности. Analysis results of competitiveness of the agro-industrial complex enterprises are presented including identification of the economic risk elements influencing the development of competitors' advantages. The industrial potential of enterprises is estimated based on making a correlation-regression model. For each of the analyzed enterprises the risk zone of their economic activities is found. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1283 |
Appears in Collections: | 2013, № 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Leschilovskiy P. Prodovolstvennyy kompleks i ego sostavlyayuschie.pdf | 467.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.