Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773
Título : Алгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделий
Autor : Остальцева, О. Ю.
Локтев, А. В.
Palabras clave : оценка качества;конкурентоспособность;хлебобулочные изделия;bakery products
Fecha de publicación : 2014
Editorial : Издательский центр БГУ
Language: Русский
Type: Article
Citación : Остальцева, О. Ю. Алгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделий / О. Ю. Остальцева, А. В. Локтев // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / [редакционная коллегия: А. И. Жук (председатель) и др.]. – Минск : Издательский центр БГУ, 2014. – С. 364-365.
Resumen : One of the top priorities of social-economic development of the Republic of Belarus is preservation and strengthening the inhabitants’ health. It is known the health of people depends so much on the quality of food they use. So, in this article the results of analysis of competitiveness of food-staffs are given and a methodological approach to the evaluation of functional bakery products, taking into consideration the peculiarities of a food-staff, using modern methods of analysis is proposed.
URI : http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773
ISBN : 978-985-553-227-0
Aparece en las colecciones: Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013"

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Ostaltseva_364_365.pdf199.21 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.