Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773
Title: Алгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделий
Authors: Остальцева, О. Ю.
Локтев, А. В.
Keywords: оценка качества;конкурентоспособность;хлебобулочные изделия;bakery products
Issue Date: 2014
Publisher: Издательский центр БГУ
Language: Русский
Type: Article
Citation: Остальцева, О. Ю. Алгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделий / О. Ю. Остальцева, А. В. Локтев // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / [редакционная коллегия: А. И. Жук (председатель) и др.]. – Минск : Издательский центр БГУ, 2014. – С. 364-365.
Abstract: One of the top priorities of social-economic development of the Republic of Belarus is preservation and strengthening the inhabitants’ health. It is known the health of people depends so much on the quality of food they use. So, in this article the results of analysis of competitiveness of food-staffs are given and a methodological approach to the evaluation of functional bakery products, taking into consideration the peculiarities of a food-staff, using modern methods of analysis is proposed.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773
ISBN: 978-985-553-227-0
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostaltseva_364_365.pdf199.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.