Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Остальцева, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Локтев, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-16T13:58:06Z | - |
dc.date.available | 2023-10-16T13:58:06Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Остальцева, О. Ю. Алгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделий / О. Ю. Остальцева, А. В. Локтев // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / [редакционная коллегия: А. И. Жук (председатель) и др.]. – Минск : Издательский центр БГУ, 2014. – С. 364-365. | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-985-553-227-0 | - |
dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773 | - |
dc.description.abstract | One of the top priorities of social-economic development of the Republic of Belarus is preservation and strengthening the inhabitants’ health. It is known the health of people depends so much on the quality of food they use. So, in this article the results of analysis of competitiveness of food-staffs are given and a methodological approach to the evaluation of functional bakery products, taking into consideration the peculiarities of a food-staff, using modern methods of analysis is proposed. | ru_RU |
dc.language | Русский | - |
dc.language.iso | ru_RU | ru_RU |
dc.publisher | Издательский центр БГУ | ru_RU |
dc.subject | оценка качества | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспособность | ru_RU |
dc.subject | хлебобулочные изделия | ru_RU |
dc.subject | bakery products | ru_RU |
dc.title | Алгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделий | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Collection(s) : | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostaltseva_364_365.pdf | 199.21 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.