Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorОстальцева, О. Ю.-
dc.contributor.authorЛоктев, А. В.-
dc.date.accessioned2023-10-16T13:58:06Z-
dc.date.available2023-10-16T13:58:06Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОстальцева, О. Ю. Алгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделий / О. Ю. Остальцева, А. В. Локтев // Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / [редакционная коллегия: А. И. Жук (председатель) и др.]. – Минск : Издательский центр БГУ, 2014. – С. 364-365.ru_RU
dc.identifier.isbn978-985-553-227-0-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/99773-
dc.description.abstractOne of the top priorities of social-economic development of the Republic of Belarus is preservation and strengthening the inhabitants’ health. It is known the health of people depends so much on the quality of food they use. So, in this article the results of analysis of competitiveness of food-staffs are given and a methodological approach to the evaluation of functional bakery products, taking into consideration the peculiarities of a food-staff, using modern methods of analysis is proposed.ru_RU
dc.languageРусский-
dc.language.isoru_RUru_RU
dc.publisherИздательский центр БГУru_RU
dc.subjectоценка качестваru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectхлебобулочные изделияru_RU
dc.subjectbakery productsru_RU
dc.titleАлгоритм оценки конкурентоспособности специализированных хлебобулочных изделийru_RU
dc.typeArticleru_RU
Collection(s) :Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013"

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Ostaltseva_364_365.pdf199.21 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.