Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/84234
Title: | Содержание категории «инновационный продукт питания» |
Other Titles: | The content of the category «innovative food product» |
Authors: | Короленок, Г. А. Остальцева, О. Ю. Korolenok, G. Ostaltseva, O. |
Keywords: | инновационные продукты питания;классификация;продовольственный рынок;innovative food products;food market |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Русский |
Type: | Article |
Citation: | Короленок, Г. А. Содержание категории «инновационный продукт питания» / Г. А. Короленок, О. Ю. Остальцева // Научные труды Белорусского государственного экономического университета. Вып. 13 / [редкол.: В.Ю. Шутилин (гл. ред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2020. - С. 320-328. |
Abstract: | Статья посвящена вопросам методического развития инновационной компоненты продовольственного рынка. На основе результатов эмпирических исследований раскрыто экономическое содержание категории «инновационный продукт питания», разработаны определения понятий «значительно измененный продукт питания», «продукт питания с частичным изменением потребительских свойств», предложена классификация и определены критерии данной группы товаров. The article focuses on the issues of methodological development of the food market innovative component. Based on the results of empirical studies, the authors disclosed the economic content of the category «innovative food product», formulated such definitions as «significantly modified food product», «food product with a partial change in consumer properties». The classification was proposed and the criteria for that group of products were defined. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/84234 |
ISBN: | 978-985-564-292-4 |
Appears in Collections: | _Научные труды БГЭУ, 2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Korolenok_G._320_328.pdf | 174.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.