Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/76873
Title: | Mechanism of functioning of the catering industry in the Republic of Belarus |
Authors: | Starinchik, P. O. Samusevich, D. E. |
Keywords: | catering industry;catering facilities;belarusian catering market;индустрия общественного питания;предприятия общественного питания;белорусский рынок общественного питания |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Английский |
Type: | Article |
Citation: | Starinchik, P. O. Mechanism of functioning of the catering industry in the Republic of Belarus / P. O. Starinchik, D. E. Samusevich // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы II Международной научно-практической конференции студентов и молодых ученых, г. Минск, 1-2 марта 2018 г. / [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.] ; М-во образования Респ. Беларусь, Белорус. гос. экон. ун-т. - Минск : БГЭУ, 2018. - С. 508-509. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/76873 |
ISBN: | 978-985-564-232-0 |
Appears in Collections: | 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Starinchik_P.O._s._508_509.pdf | 60.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.