Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/74550
Title: Инновационная активность предприятий пищевой отрасли
Other Titles: Innovative activity of food industry organizations
Authors: Остальцева, О. Ю.
Ostaltseva, O. Yu.
Keywords: инновационная деятельность;инновационная активность;продуктовые инновации;процессные инновации;innovation activity
Issue Date: 2017
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Type: Article
Citation: Остальцева, О. Ю. Инновационная активность предприятий пищевой отрасли / О. Ю. Остальцева // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2017. - № 4. - С. 33-41.
Abstract: Анализируются данные о состоянии развития пищевой отрасли Республики Беларусь в условиях поступательного становления экономики инновационного типа. Показывается динамика инновационной активности организаций пищевой отрасли. Формулируются рекомендации по активизации инновационной деятельности организаций пищевой промышленности Республики Беларусь.
The article analyzes the data of the development of food industry in the Republic of Belarus under conditions of progressive formation of innovation-based economy. The dynamics of innovative activity of food industry organizations is shown. The guidelines for activation of innovative activities of Belarusian food industry organizations are formulated.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/74550
ISSN: 1026-3578
Appears in Collections:2017, № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostaltseva_O.Yu._33_41.pdf376.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.