Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/74550
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОстальцева, О. Ю.-
dc.contributor.authorOstaltseva, O. Yu.-
dc.date.accessioned2018-09-03T06:49:10Z-
dc.date.available2018-09-03T06:49:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОстальцева, О. Ю. Инновационная активность предприятий пищевой отрасли / О. Ю. Остальцева // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2017. - № 4. - С. 33-41.ru_RU
dc.identifier.issn1026-3578-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/74550-
dc.description.abstractАнализируются данные о состоянии развития пищевой отрасли Республики Беларусь в условиях поступательного становления экономики инновационного типа. Показывается динамика инновационной активности организаций пищевой отрасли. Формулируются рекомендации по активизации инновационной деятельности организаций пищевой промышленности Республики Беларусь.ru_RU
dc.description.abstractThe article analyzes the data of the development of food industry in the Republic of Belarus under conditions of progressive formation of innovation-based economy. The dynamics of innovative activity of food industry organizations is shown. The guidelines for activation of innovative activities of Belarusian food industry organizations are formulated.-
dc.languageРусский-
dc.language.isoru_RUru_RU
dc.publisherБелорусский государственный экономический университетru_RU
dc.subjectинновационная деятельностьru_RU
dc.subjectинновационная активностьru_RU
dc.subjectпродуктовые инновацииru_RU
dc.subjectпроцессные инновацииru_RU
dc.subjectinnovation activityru_RU
dc.titleИнновационная активность предприятий пищевой отраслиru_RU
dc.title.alternativeInnovative activity of food industry organizationsru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:2017, № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostaltseva_O.Yu._33_41.pdf376.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.