Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
Titre: | Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя |
Auteur(s): | Рамашка, Д, М. Яфiмава-Стаднiк, В. П. |
Mots-clés: | кухня Беларусі;культура харчавання;Морач;беларуская традыцыйная ежа;cuisine of Belarus;food culture |
Date de publication: | 2014 |
Editeur: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Белорусский |
Type: | Article |
Référence bibliographique: | Рамашка, Д. М. Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя / Д. М. Рамашка. В. П. Яфімава-Стаднік // НИРС БГЭУ : сборник научных статей. Вып. 4 / М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т" ; [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.]. - Минск : РИВШ, 2014. - С. 155-157. |
Résumé: | Адной з важнейшых частак матэрыяльнай культуры беларусаў з’яўляеццаа беларуская традыцыйная ежа. Кожны рзгiён Беларусi мае свае звычаi i традыцыi у плане харчавання, i менавiта ў ix i айлюстроўваецца асабпiвасць i ўнікальнасць беларускай кухнi. Аўтарам даследаваны традыцыi i асаблiвасцi культры харчавання жыхароў вёcкi Морач. |
URI/URL: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713 |
ISBN: | 978-985-500-818-8 |
Collection(s) : | 2014 |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Ramashka._D._M._155_157.pdf | 3.89 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.