Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРамашка, Д, М.-
dc.contributor.authorЯфiмава-Стаднiк, В. П.-
dc.date.accessioned2016-06-02T06:15:13Z-
dc.date.available2016-06-02T06:15:13Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationРамашка, Д. М. Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя / Д. М. Рамашка. В. П. Яфімава-Стаднік // НИРС БГЭУ : сборник научных статей. Вып. 4 / М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т" ; [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.]. - Минск : РИВШ, 2014. - С. 155-157.ru_RU
dc.identifier.isbn978-985-500-818-8-
dc.identifier.urihttp://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713-
dc.description.abstractАдной з важнейшых частак матэрыяльнай культуры беларусаў з’яўляеццаа беларуская традыцыйная ежа. Кожны рзгiён Беларусi мае свае звычаi i традыцыi у плане харчавання, i менавiта ў ix i айлюстроўваецца асабпiвасць i ўнікальнасць беларускай кухнi. Аўтарам даследаваны традыцыi i асаблiвасцi культры харчавання жыхароў вёcкi Морач.ru_RU
dc.languageБелорусский-
dc.language.isobe_BEru_RU
dc.publisherБелорусский государственный экономический университетru_RU
dc.subjectкухня Беларусіru_RU
dc.subjectкультура харчаванняru_RU
dc.subjectМорачru_RU
dc.subjectбеларуская традыцыйная ежаru_RU
dc.subjectcuisine of Belarusru_RU
dc.subjectfood cultureru_RU
dc.titleАсаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзяru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ramashka._D._M._155_157.pdf3.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.