Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рамашка, Д, М. | - |
dc.contributor.author | Яфiмава-Стаднiк, В. П. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-02T06:15:13Z | - |
dc.date.available | 2016-06-02T06:15:13Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Рамашка, Д. М. Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя / Д. М. Рамашка. В. П. Яфімава-Стаднік // НИРС БГЭУ : сборник научных статей. Вып. 4 / М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т" ; [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.]. - Минск : РИВШ, 2014. - С. 155-157. | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-985-500-818-8 | - |
dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713 | - |
dc.description.abstract | Адной з важнейшых частак матэрыяльнай культуры беларусаў з’яўляеццаа беларуская традыцыйная ежа. Кожны рзгiён Беларусi мае свае звычаi i традыцыi у плане харчавання, i менавiта ў ix i айлюстроўваецца асабпiвасць i ўнікальнасць беларускай кухнi. Аўтарам даследаваны традыцыi i асаблiвасцi культры харчавання жыхароў вёcкi Морач. | ru_RU |
dc.language | Белорусский | - |
dc.language.iso | be_BE | ru_RU |
dc.publisher | Белорусский государственный экономический университет | ru_RU |
dc.subject | кухня Беларусі | ru_RU |
dc.subject | культура харчавання | ru_RU |
dc.subject | Морач | ru_RU |
dc.subject | беларуская традыцыйная ежа | ru_RU |
dc.subject | cuisine of Belarus | ru_RU |
dc.subject | food culture | ru_RU |
dc.title | Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | 2014 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ramashka._D._M._155_157.pdf | 3.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.