Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713
Título : | Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя |
Autor : | Рамашка, Д, М. Яфiмава-Стаднiк, В. П. |
Palabras clave : | кухня Беларусі;культура харчавання;Морач;беларуская традыцыйная ежа;cuisine of Belarus;food culture |
Fecha de publicación : | 2014 |
Editorial : | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Белорусский |
Type: | Article |
Citación : | Рамашка, Д. М. Асаблівасцi культуры харчавання жыхароў вескi Морач нa фоне традыцыйнай беларускай кухні ХХ стагоддзя / Д. М. Рамашка. В. П. Яфімава-Стаднік // НИРС БГЭУ : сборник научных статей. Вып. 4 / М-во образования Респ. Беларусь, УО "Белорусский гос. экон. ун-т" ; [редкол.: Г.А. Короленок (пред.) и др.]. - Минск : РИВШ, 2014. - С. 155-157. |
Resumen : | Адной з важнейшых частак матэрыяльнай культуры беларусаў з’яўляеццаа беларуская традыцыйная ежа. Кожны рзгiён Беларусi мае свае звычаi i традыцыi у плане харчавання, i менавiта ў ix i айлюстроўваецца асабпiвасць i ўнікальнасць беларускай кухнi. Аўтарам даследаваны традыцыi i асаблiвасцi культры харчавання жыхароў вёcкi Морач. |
URI : | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/28713 |
ISBN : | 978-985-500-818-8 |
Aparece en las colecciones: | 2014 |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Ramashka._D._M._155_157.pdf | 3.89 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.