Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1890
Title: Экспертиза качества черного байхового чая
Authors: Сергейчик, С. А.
Keywords: черный чай;органолептические показатели качества;продовольственные товары;чайное производство
Issue Date: 2012
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Citation: Сергейчик, С. А. Экспертиза качества черного байхового чая / С. А. Сергейчик // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2012. - № 3. - С. 66-73.
Abstract: Дана оценка качества десяти наименований черного байхового чая, реализуемого в ЗАО «Дионисий», г. Минск. Установлено, что лучшими органолептическими и физико-химическими показателями качества характеризуются чаи «Липтон», «Гринфилд», «Ахмад», «Ристон».
The quality of 10 samples of pekoe black tea supplied by "Deonisiy" CJSC (Minsk) is evaluated. Itis found that such teas as Lipton, Greenfield, Ahmad and Riston possess the best organoleptic as well as physical and chemical quality characteristics.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/1890
Appears in Collections:2012, № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sergeychik S. Ekspertiza kachestva chernogo bayhovogo chaya Vestnik BGEU 3_12.pdf136.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.